2.yaş günü pastamız
Bu pastam istediğim gibi olmadı fakat ben genede sizlerle paylaşmak istedim çünkü tadı güzeldi şeklinide artık mazur görün.Kardeşimin pastasıyla aynı tarif onunda tarifini vericem demiştim.Böylece bir taşta iki kuş vurmuş olduk :)) afiyetle...
Malzemeler; 3 katlı pandispanya, 1 paket cremeole, 1 paket bitter çikolata,1 su bardağı süt,aralarına meyva(muz,kivi v.s.),ceviz,damla çikolata ve şeker hamuru.
Yapılışı; Pandispanya tarifini vermiyorum çünkü benim sürekli yaptığım bir tarif yok genelde Gül ablamdan (Damak tad) alıyorum.Ama hazırda olabilir.Katları sütle ıslatın daha sonra çikolatayı benmari usulü eritin.Creme oleyi tarifine göre hazırlayın ve çikolata ile karıştırın.
pandispanyanın aralarına karışımı sürün ve damla çikolata,ceviz ve meyveleri döşeyin.Bu işlemler bittikten sonra dışınıda kaplayın.Sonra şeker hamuru ile kaplayın gıda boyaları ilede şeker hamurunu istediğiniz şekilde süsüleyin.Fakat 3-4 saat pastayı dinlendirin sonra servise hazırdır afiyet olsun.